Όταν ο κίνδυνος παραμονεύει παντού, μείνετε σε επιφυλακή και
προστατέψτε ό,τι είναι δικό σας!

Έχετε κάνει εγγραφή ήδη;

5 φυλές, 5x ταχύτητα,
ατέλειωτες προκλήσεις.

Τα καλύτερα των δύο κόσμων

Δεν σας αρέσει να πρέπει να επιλέξετε; Η ειδική πρωτοχρονιάτικη έκδοση συνδυάζειτα καλύτερα των δύο κόσμων.Η κλασική εμπειρία Travian με ταΘαύματα του Κόσμου εμπλουτίζεται με ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό από την Ετήσια ειδική έκδοση:το νοσοκομείο.

Το νέο κτίριο δίνει νέα τροπή σε όλο το gameplay, καθώς σας επιτρέπει να αναβιώνετε στρατεύματα που έπεσαν στη μάχη και να διασφαλίζετε ότι όταν είστε στο πεδίο της μάχης, δεν είστε ποτέ αναγκασμένοι να το εγκαταλείψετε.

Η δική σας φυλή, η δική σας στρατηγική

Η ειδική αυτή έκδοση δεν θα ήταν κάτι το ξεχωριστό, χωρίς τις πέντε φυλές. Οι πολυαναμενόμενες δύο πρόσθετες φυλές εισέβαλαν στον κόσμο του Travian με πάταγο κι αποφάσισαν να παραμείνουν.

Οι γοργοί Ούννοι και οι αδυσώπητοι Αιγύπτιοι επιτρέπουν στον παίκτη μεγαλύτερη ποικιλία στις αποφάσεις στρατηγικής καθώς και πιο σύνθετες συνεργασίες εντός της συμμαχίας σας. Κάντε επιδρομές-αστραπή με το ταχύ ιππικό σας ή αναπτύξτε μια οικονομική υπερδύναμη. Η επιλογή είναι δική σας!

Αδρεναλίνη 100%

Μη χάσετε ούτε δευτερόλεπτο δράσης! Στη φετινή ειδική πρωτοχρονιάτικη έκδοση, θα αναλάβετε οικοδόμηση, σχεδιασμό και διεξαγωγή μαχών σε πενταπλάσια ταχύτητα!

Εάν το συνδυάσετε αυτό με ένα ήδη μοναδικό σύνολο δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών, έχετε μια έκδοση του Travian: Legends που μόνο οι πιο επινοητικοί παίκτες θα μπορούν να "δαμάσουν". Πρόκειται για την απόλυτη ευκαιρία να αποδείξετε ότι μπορείτε να κερδίσετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Φτιαγμένο για τους παίκτες: 15 χρόνια τώρα και συνεχίζουμε

Κάθε νέα ειδική έκδοση του Travian: Legends διαμορφώνεται από εσάς, την κοινότητα των παικτών μας. Χάρη στα δικά σας σχόλια, βελτιώνουμε διαρκώς το παιχνίδι και υλοποιούμε νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η φετινή ειδική πρωτοχρονιάτικη έκδοση αποτελεί μια πρόκληση στο παιχνίδι, που δεν έχετε ξαναβιώσει ως τώρα.

Εγγραφείτε τώρα και αποδείξτε τις ικανότητές σας στο πεδίο της μάχης!

Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα με το παιχνίδι στο Travian είναι ότι μπορείς να κάνεις φίλους από όλο τον κόσμο.
Έκανα φίλους για πάντα μέσα από το παιχνίδι αυτό και μου αρέσει το πώς εξελίσσεται, επειδή με ωθεί να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα!
Η καλύτερή μου ανάμνηση από το Travian είναι ο λόγος που εξακολουθώ να παίζω μετά από μια δεκαετία σχεδόν: οι σχέσεις και οι φιλίες στην πραγματική ζωή που προέκυψαν ως αποτέλεσμα του Travian.
Έπαιζα Travian για 10 χρόνια και εύχομαι να μπορώ να το παίζω μέχρι να γίνω 60 χρονών. Είμαι 32 τώρα.
Κάθε μου ανάμνηση από το Travian σχετίζεται με αυτούς, τους αγαπημένους μου φίλους. Ευτυχισμένη η 15η επέτειος!

Η πανουργία θα θριαμβεύσει: οι Γαλάτες

Κάτι περισσότερο από μια φυλή για αρχαρίους, οι Γαλάτες επιτρέπουν αμυντικά κόλπα και τακτικές γρήγορων επιδρομών.

Μια φυλή-πολυεργαλείο

Παιχνίδι στην πενταπλάσια ταχύτητα από την κανονική σημαίνει έναρξη του παιχνιδιού με τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Ποια άλλη φυλή θα μπορούσαμε να θέσουμε στο προσκήνιο πέρα από εκείνη που διακρίνεται από την ευελιξία της και την προσαρμοστικότητά της;

Οι πολυμήχανοι Γαλάτες έχουν περισσότερους άσσους στο μανίκι από απλές παγίδες και τείχη. Εφόσον ο χρόνος αποτελεί παράμετρο ύψιστης σπουδαιότητας, μια φυλή που απαιτεί μικρότερη δέσμευση από άποψη χρόνου, θα μπορούσε να αναδειχθεί σε πολύ ισχυρή μακροπρόθεσμα. Κι όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή, περνάτε στην επίθεση.

Στρατεύματα

Από την αρχή κιόλας, η Φάλαγγα των Γαλατών μπορεί να αποκρούσει οποιονδήποτε εισβολέα, καθώς είναι ισχυρή απέναντι στο εχθρικό πεζικό, μα ακόμα ισχυρότερη απέναντι σε εχθρικό ιππικό. Ωστόσο, εκεί που πραγματικά διαπρέπουν οι Γαλάτες είναι το ιππικό. Και πλέον ιππεύουν στη μάχη πέντε φορές πιο γρήγορα. Με έναν στρατό από έφιππους Δρυίδες, μπορείτε να υποστηρίξετε τη συμμαχία σας άμεσα. Και όταν μιλάμε για επιδρομές, η πιο γρήγορη μονάδα σε όλο το παιχνίδι, η Αστραπή του Τουτάτη πλέον τρέχει σαν... αστραπή!

Συλλογή

Παγκόσμιο Θαύμα Νέο
περιβάλλον χρήστη (UI)
Στρατηγική
για τους αρίστους
Βελτιστοποιημένα
γραφικά
Ο
μεγαλύτερός σας
θρίαμβος
Παιχνίδι
στρατηγικής

Έχετε κάνει εγγραφή ήδη;